Kurtalan Borsa İstanbul Mehmet Akif Ersoy İlkokulu
Cengiz Topel Caddesi Sümer Mah. No1 Kurtalan/SİİRT

VİZYON

Milli ve manevi değerlere bağlı, toplumsal değerleri benimseyen çağdaş, laik, Atatürk’çü, kendisi ve toplumu ile barışık, bilimsel düşünmeye önem vererek, esnek düşünme yeteneğini gerçekleştirebilen, iletişime açık, ruh sağlığı ve gelişimi iyi olan pozitif bilimi ve sosyal bilimleri bitlikte sentezleyen, iyi bir öğrenci, iyi bir insan ve iyi bir toplum oluşturmaktır.

MİSYON

Bütün öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmelerini, onların, girişken, kendine güvenen bireyler olarak Türkiye’nin üretken gücünün temel taşları olmaları için çalışıyoruz. Öğrencilerimizi, içinde bulunduğumuz çağın imkanlarını kullanarak, bilgiyi kullanabilen; tutarlı, kararlı, toplumla barışık bir şekilde milli ve manevi değerlerine hizmet etmeyi kendine amaç edinmiş bireyler olarak yetiştirmek için varız.

Normal Öğretim

08.15-14.00 (İlkokul)